جاي طرح‌ها و نقوش سنتي صنايع‌دستي خالي است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، نماينده اروميه در مجلس شوراي اسلامي ضمن بيان اين مطلب گفت: صنايع‌دستي يکي از مشاغلي است که در کشور ما که با حداقل سرمايه راه اندازي مي‌شود.

سيد سلمان ذاکر ادامه داد: در تما م شهرها و روستاهاي ما زنان، مردان و جوانان با صنايع‌دستي آشنا هستند و در توليد اين محصولات دست دارند و حمايت از آن موجب اشتغالزايي زيادي شود.

وي در رابطه با تصويب طرح بيمه قاليبافان گفت: با اين اقدام از اين به بعد قاليبافان مورد حمايت قرار مي‌گيرند و کار آن‌ها نيز هم توسعه پيدا مي‌کند.

نايب رئيس کميسيون تحقيق صنايع‌دستي را نماد فرهنگي هر کشور و معرف آن به ساير کشورها عنوان کرد و اظهار داشت: کشورهاي زيادي خواهان صنايع‌دستي ايران هستند که ما مي توانيم با گسترش آن‌ها بازارهاي خوبي را براي اين هنرمندان ايجاد کنيم.

نماينده اروميه قالي را يکي از صنايع‌دستي معروف اين شهر خواند و تصريح کرد : در اروميه از قديم الايام قالي‌هاي زيبا و خوش نقش و نگاري بافته مي‌شد که بعضي از بافندگان معاصر به نقوش آن‌ها دسترسي ندارند.

ذاکر تصريح کرد: چه خوب است اين طرح‌ها و نقوش براي بافندگان ما تهيه شده تا بتوانيم باز هم در اروميه شهرهاي اصيل را به دنيا عرضه کنيم.

عضو کميسيون قضايي و حقوقي مجلس آموزش، تهيه مواد اوليه و ابزار رادر تشويق هنرمندان صنايع‌دستي مهم دانست و گفت: نبود شرايط مناسب باعث شده برخي از اين صنعتگران زحمتکش دست از اين حرفه بردارند و ما اميدواريم با عملياتي شدن بيمه قاليبافان قسمت مهمي از اين مشکلات برطرف شود./111
\t\t\t\t\t\t\t\t

انتهای پیام/

کد خبر 1388032741